top of page

Jeanine Groeneweg (1956) is zaakvoerster van Zonnestreel, docente chakratherapie aan de Wellness Academie , grondlegster en Auteur van de Groenhove Therapie. Als Auteur en docente leert ze haar cursisten hoe ze zichzelf kunnen ontplooien om zich zelf in de eerste plaats en anderen te kunnen helpen en coachen. Jeanine had altijd al bijzonder veel interesse in de mens en zijn levenshouding. Voordat ze anderen in hun ontwikkeling kon helpen, legde ze eerst zelf een innerlijke zoektocht af.

Deze zoektocht leidde na haar studies tot het moederschap en daarna terug naar de arbeidsmarkt waar ze een succesvolle carrière verwezenlijkte in de zakenwereld. hier werkte zij zich op tot een directiefunctie. Met veel plezier hielp ze het bedrijf uitbouwen, maar nog meer voldoening haalde ze uit het opleiden en motiveren van het personeel.

 

Ze tilde haar coaching kwaliteiten naar een hoger plan met een opleiding van de bekende schrijver Dale Carnegie. Ze won eveneens prijzen voor haar verdiensten op het gebied van menselijke relaties en communicatie.

Vervolgens wilde zij haar innerlijke zoektocht verdiepen en behaalde diploma’s tot energetische coach, aromatherapeut, edelsteentherapeut, massagetherapeut, Herbalpad trainer en Go4Balance adviseur.

 

In haar echtgenoot Jef van Hove (1958) mede-zaakvoerder van Zonnestreel trof ze een soulmate met dezelfde interesses en haar carrière onderging een metamorfose. Samen richtten ze in 2004 hun praktijk Zonnestreel op om mensen te ondersteunen in bewustwording en zelfontplooiing.

 

Het begeleiden van volwassenen, jongeren en kinderen met levensproblemen en het opleiden van Groenhove-Coaches en Energetische therapeuten zijn Jeanine en Jef hun levensmissie.

bottom of page