top of page

P.C: Super cursus! Ik heb me onmiddellijk voor de gevorderden ingeschreven.

Zeer goed om bewuster in het leven te gaan staan.

A.A:De cursus was boven mijn verwachtingen: eerst jezelf leren ontdekken om verder te kunnen gaan met anderen. Deze cursus is een must om tot volledige ontplooiing te komen.

L.S: Ik heb ontzettend dankbaar dat ik Jef en Jeanine heb leren kennen en dat ze me vol liefde en positieve energie de basis hebben geleerd van deze interessante materie. Ik verheug me al op het vervolg!

S.G: Deze cursus is voor iedereen aan aanrader. Bewustwording en zelfontplooiing staan alle weken centraal Jef en Jeanine zijn super docenten.

P.B: Jef en Jeanine geven de cursus met volle overgave en op een naturelle en doorleefde manier. Ze gaven niet gewoon les maar waren ook steeds een luisterend oor, een zeer mooie wisselwerking tussen docent en cursist. Wat ze brachten was helder en daar kan je wat mee. Super, dankjewel.

M.S: Het was een zeer leerrijke en boeiende cursus,wil de volgende cursus hiervan ook volgen.

A.B: aanrader voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en groeien!

J.V.C: Toen ik met de cursus "Chakratherapie voor beginners" startte wist ik niet waar dit naartoe zou leiden. In de vervolgcursus "voor gevorderden" kwam mijn te bewandelen pad in zicht Wat eerst onmogelijk leek, werd stilaan werkelijkheid! Wie ben ik..., wat wil ik... ga ik ervoor... In het najaar van 2018 behaalde ik mijn diploma: “Chakratherapeut”. Nu heb ik mijn eigen massagepraktijk.

K.S: heel leerlijk, een echte aanrader!!!

S.D: Een verplichte workshop/cursus voor iedereen : chakra's ! Zoveel inzichten, zoveel 'simpele' aanreikingen die je leven veranderen. 'You are a winner!" zal mij altijd bijblijven. Grote dank aan Jef en Jeanine om mijn wereld en dat van vele andere een heel stuk mooier te maken!

I.P: Jef & Jeanine... 2 mensen met een enorme kennis en een passie voor wat ze doen. Ik raad iedereen aan om te beginnen met de basiscursus chakratherapie, je zal zien dat je niet wil stoppen.

S.B: De beste docenten waarvan ik tot nu toe mocht les krijgen. Toppers van het begin tot het einde! Een aanrader om bij hen een cursus te volgen! Mensen die met hart en ziel lesgeven!

Anoniem: Als je jezelf wil vinden moet je op deze cursus zijn. Niet te geloven hoe mensen op enkele weken compleet veranderen. Top !

Anoniem: Zeker aan te raden , ook voor jezelf. Je leert jezelf echt beter kennen en wordt zekerder van jezelf. Ik heb ook medecuristen echt zien veranderen tijdens deze cursus van echt negatief tov het leven naar vrolijk en levenslustig.

J.V.G: Ben erg verrast van de positieve impact op mijn "denken" en "zijn".

E.C: De cursus chakratherapie heeft mij meer inzichten gegeven over de chakra's en over hoe deze beïnvloed worden in ons dagelijkse leven. Zeer interessante cursus en mede dankzij twee topdocenten die je vanaf de eerste les met veel liefde ontvangen. Danku Jef en Jeanine!!!

Anoniem: Een echte aanrader, niet twijfelen gewoon doen!

A.L: Voor deze cursus zijn eigenlijk geen woorden genoeg voor! Het heeft mijn leven verandert en Jef en Jeanine zijn mensen die ik voor eeuwig in mijn hart gesloten heb. Wat zij met een mens doen is ongelooflijk!

D.V: Schitterende cursus, gegeven door mensen met het hart op de juiste plaats. Een aanrader voor iedereen die zijn leven wil verrijken.

N.L: Jeanine & Jef zijn super! Ze geven je inzicht in situaties en de tools om hier mee om te gaan.

J.L: Deze cursus verrijkt je leven ,als iedereen deze cursus zou volgen, zou de wereld een stuk mooier en aangenamer zijn.

bottom of page