top of page

Privacy beleid: Sinds 25 mei 2018 geldt de nieuwe Europese privacy wetgeving.

 

Wij verzamelen geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Zonnestreel geeft geen enkele informatie of persoonsgegevens door aan derden, ook niet voor commerciële doeleinden, over individuele klanten en/of deelnemers van cursussen/activiteiten. De informatie zoals naam, adres, telefoonnummer, BTW-nummer worden in een kluis en in een bestand bewaard gedurende de opleiding en de wettelijk bepaalde tijd die nodig is voor de administratie voor de  boekhouding, belastingdiensten enz. Nadien worden deze gegevens vernietigd.

Met het invullen en versturen van het contact formulier, of het verzenden van een e-mail geef je als klant, cursist de toestemming om je persoonlijke gegevens op te slaan in een bestand en/of schriftelijke papieren met het oog op klantenbeheer, en het noodzakelijke e-mail verkeer.  

Je hebt het recht op inzage en eventuele correctie van je persoonsgegevens, je kan je hiervoor richten tot ons via het contactformulier op deze website of via e-mail: info@zonnestreel.be

Wanneer je geen informatie meer wenst of niet meer gecontacteerd wenst te worden door ons via e-mail, nieuwsbrief, dan heb je het recht om hierover een     e-mail te sturen met jouw wens om verwijderd te worden uit onze gegevens/bestanden. Je zal dan een laatste e-mail ontvangen met de bevestiging van jouw uitschrijving. Dit kan via het contactformulier onder de rubriek contact.

bottom of page