top of page
Basis cursus bewustwording & zelfontplooiing

Gevorderden

Donderdag 23/03/2023 - 30/03 - 20/04 - 27/04 - 04/05 - 11/05 -01/16/2023  Volzet

Kostprijs

7 lesdelen van 3 uur

289 Euro

Locatie

Wellness Academie

Heidestraat 6B

3500 Hasselt

Gevorderden Chakratherapie Hasselt

 

Inhoud cursus chakra voor gevorderden

 

Tijdens deze cursus chakra voor gevorderden duik je nog dieper in de fijnstoffelijke energiecentra van het menselijk lichaam; de chakra’s. Met de nieuwe kennis die je hier opdoet, leer je om de oorzaken te achterhalen van het ontstaan van blokkades in de chakra’s. Welke lichamelijke, psychische of energetische oorzaken zijn hieraan toe te schrijven? Je dient hiervoor nog sterker je invoelend vermogen te ontwikkelen, je nog meer open te stellen voor wat de chakra’s je te vertellen hebben en nog bewuster in het leven te staan.

 

Leer de chakra’s te beïnvloeden

 

Verder leer je in deze cursus chakra hoe je omgaat met anderen, hoe je de oorzaak van hun problemen kunt achterhalen en hoe je een individuele behandelwijze samenstelt. Je leert hiervoor diverse behandelmethoden. Om straks anderen te kunnen helpen en voor een betere omgang met je klanten is je eigen persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling ook fundamenteel. Je kunt daarom rekenen op kleine lesgroepjes met een gemoedelijke sfeer. Er staan twee ervaren docenten voor je klaar die je op een persoonlijke en betrokken manier hierin zullen begeleiden. Tijdens de cursus leer je diverse praktische oefeningen die je helpen een volwaardige chakratherapeut te worden.

 

Deze cursus Chakratherapie leert je om mensen te helpen met je kennis!

 

Professionele chakratherapeut worden?

 

Na afloop van de cursus chakratherapie voor gevorderden ontvang je een erkend certificaat. Met chakratherapie zul je veel kunnen betekenen voor andere mensen. Je draagt bij aan het vergroten van de kwaliteit van leven van mensen; een missie die je veel voldoening zal geven. Je kunt ook de volledige Opleiding Chakratherapeut volgen. De cursus chakratherapie basis en chakratherapie voor gevorderden gelden als vooropleiding voor het volgen van de opleiding tot chakratherapeut.

De cursus is erkend door de beroepsfederatie BMF

BMF
bottom of page