top of page

Basis cursus Chakratherapie.

(Bewustwording & Zelfontplooiing)

 

Je krijgt door deze cursus meer inzicht in jezelf, in de mensen en situaties om je heen. Ook het inzicht in jouw oude patronen en overtuigingen waardoor je bepaalde mensen/situaties steeds weer aantrekt. Door deze oude patronen en overtuigingen te doorbreken kom je veel sterker in het leven te staan en open je de deuren naar een liefde- en vreugdevol leven. Een boeiende en zeer leerrijke cursus waarin je leert hoe het nu allemaal werkt in dagdagelijkse mensen taal, begrijpbaar en toepasselijk in je privé en beroepsleven.

 

Indeling weekendcursus

 

9 lesdelen van 3u (zaterdag)

 

De cursus is erkend door de beroepsfederatie BMF

BMF

Plaatsen zijn beperkt tot maximaal 10 deelnemers...

op voorhand inschrijven noodzakelijk

Cursus Chakratherapie voor gevorderden. 

In deze cursus wordt de theorie en de praktijk van de Basis cursus Bewustwording en Zelfontplooiing verder uitgediept en werken we door het gebruik van verschillende oefeningen aan het verder ontwikkelen van uw intuïtie en uw zelfvertrouwen.

 

Indeling weekendcursus

 

7 lesdelen van 3u (zaterdag)

 

De cursus is erkend door de beroepsfederatie BMF

BMF

Chakra Therapie cursus extra verdieping. 

 

In deze cursus gaan we nog dieper in de wondere wereld van de chakra's. Deze cursus draagt nog meer toe aan je eigen ontwikkeling door de holistische behandelingen die je krijgt en leert geven. Tijdens de opleiding leer je eerst hoe chakra's, -de energiecentra van ons lichaam-, van invloed zijn op ons welzijn. Zo kunnen lichamelijke en psychische problemen ervoor zorgen dat er energieblokkades in de chakra's ontstaan. Je leert om de oorsprong van deze blokkades te ontdekken. Het is belangrijk dat je je eigen intuïtie beter ontwikkelt, bewuster gaat leven en het inzicht in jezelf vergroot. Deze processen zullen een belangrijke rol spelen in de opleiding. Vervolgens leer je hoe je andere mensen kunt helpen. Er komen verschillende behandelmethodes aan bod waarmee je energieblokkades kunt opheffen. Denk hierbij onder andere aan methodes als energetische massage, edelsteenmassage, magnetiseren en het werken met kruiden.

 

Vanwege de vele behandelmethodes die worden toegepast, is deze cursus zeer veelzijdig. Bovendien zal het feit dat je bijdraagt aan het vergroten van de kwaliteit van het leven van mensen, je veel voldoening geven.

 

Je zal o.a. leren werken met kruiden, oor- en lichaamskaarsen, helen met Jin Shin Jiutsu, magnetiseren, edelsteenlegging, maar je zal ook de Chakra's leren stimuleren via massage (Energetische massage, chakra jade stone massage, edelsteenmassage, buikwiegen, ...).

 

Indeling weekendcursus

 

Module 3: Chakra Therapie verdieping + energetisch werk.

7 lesdelen van 7u (zondag)

Module 4: Chakra Therapie massages.

7 lesdelen van 7u (zondag)

 

De cursus is erkend door de beroepsfederatie BMF

BMF

Manama. 

 

Wanneer je de drie modules van de Chakra Therapie (Chakratherapeut opleiding) gevolgd heeft kan u deelnemen aan de Manama.

 

Daar Chakra Therapie zeer veelzijdig is en niets het zelfde blijft:

 

  • om uw verdere persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen

  • theoretisch bij te blijven en tegelijkertijd nieuwe behandelingen aan te leren

  • Bij te praten, ervaringen delen met gelijkgezinden

  • Eigen persoonlijke groei verder zetten

 

Indeling cursus

 

7 avonden van 19u30 tot +/- 22u30

 

Massagecursussen Heist-op-den-Berg:

 

U kan kiezen tussen verschillende zachte energetische-massages die een uitgekiende combinatie omvatten van massagegrepen, warmte en de natuurlijke kracht van kruiden waardoor een totale en diepe ontspanning in geest en lichaam kan bereikt worden.

De massagegrepen die toegepast worden in de verschillende keuzemogelijkheden zijn het beste uit ayurvedische-, metamerfose-, energetische-, en voetreflexzonemassages.

Deze grepen zijn uitsluitend zacht van aard, er worden geen spieren of ledematen gemanipuleerd. Daardoor zijn de gebruikte methodes veilig en voor zeel veel personen geschikt.

 

Indeling cursus

 

Individuele opleiding of maximum 10 deelnemers enkel op afspraak

 

bottom of page